top
Indsættelsesgudstjeneste
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Indsættelsesgudstjeneste

Vi er glade og stolte over at kunne byde jer velkommen til indsættelsesgudstjeneste af vores præst Christian Canu Højgaard.

Vi har set frem til denne dag, hvor vi endelig med lang tids hårdt arbejde og omsluttelse af bøn, kan fejre at vi har fået vores første præst som etableret Valgmenighed. Vær med til at fejre denne dag og fejre at Christian bliver indsat som vores præst.

Der er tilmelding til dagen og ønsker du at være med ved fysisk fremmøde, skal du sende en mail til os på: bestyrelsen@vesva.dk eller ved at skrive i kontaktformularen på forsiden. Der er senest tilmelding fredag den 16. april.

Det er også muligt at følge med live på vores Facebookside. Send gerne en lille hilsen i kommentarfeltet når vi sender live. Du kan komme til siden hvor vi sender live ved at følge linket nedenfor.

På glædeligt gensyn.

2. søndag efter påsken

Denne hellige lektie skriver profeten Ezekiel: Dette siger Gud Herren: Jeg vil selv søge efter mine får og holde øje med dem. Som hyrden holder øje med sin hjord, når hans får er spredt rundt om ham, således vil jeg holde øje med mine får og udfri dem fra alle de steder, hvor de blev spredt på de mørke skyers og mulmets dag. Jeg vil føre dem ud fra folkene, samle dem fra landene og bringe dem til deres eget land. Jeg vil vogte dem på Israels bjerge, ved vandløbene og overalt i landet, hvor de bor. På gode enge vil jeg vogte dem, og på Israels høje bjerge skal de finde deres græsgange. Der skal de lejre sig på gode græsgange og græsse på frodige enge på Israels bjerge. Jeg vil selv vogte mine får og lade dem lejre sig, siger Gud Herren. De vildfarne vil jeg lede efter, de bortkomne vil jeg føre tilbage, de kvæstede vil jeg forbinde, de syge vil jeg styrke, de fede og stærke vil jeg passe på. Jeg vil vogte dem på rette måde.

Link: Ezekiels Bog 34,11-16

Følg også med på Facebook

Detaljer om begivenheden
18. 04. 2021.
15:00 - 15:30
Vestsjællands Valgmenighed
Herrestræde 26
Christian Canu Højgaard

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method Tribe__Events__Main::get_closest_event() in /var/www/vesva.dk/public_html/wp-content/themes/chapel/tribe-events/single-event.php:205 Stack trace: #0 /var/www/vesva.dk/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/functions/template-tags/general.php(42): include() #1 /var/www/vesva.dk/public_html/wp-content/themes/chapel/tribe-events/default-template.php(12): tribe_get_view() #2 /var/www/vesva.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/vesva....') #3 /var/www/vesva.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/vesva....') #4 /var/www/vesva.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/vesva....') #5 {main} thrown in /var/www/vesva.dk/public_html/wp-content/themes/chapel/tribe-events/single-event.php on line 205