top
3. søndag i advent – indvielsesfest
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

3. søndag i advent – indvielsesfest

I dag fejrer vi både 3. søndag i advent og at vi en godkendt valgmenighed. Vi lovede at vi skulle fejre det da vi blev godkendt, og hvad bedre tid at gøre det på, end her i adventstiden.
Ønsker man at komme med en lille hilsen i anledning af vores godkendelse er man velkommen til det lige efter gudstjenesten.

Efter gudstjenesten og hilsner, spiser vi mad sammen. Det koster 80 kr. for voksne og 40 kr. for børn under 12.
Tilmelding sker ved at sende en mail til: bestyrelsen@vesva.dk – Senest tilmelding den 3. december.

Denne hellige lektie skriver profeten Esajas: Trøst mit folk, trøst det! siger jeres Gud. Tal til Jerusalems hjerte, råb til hende, at hendes hoveri er til ende, at hendes skyld er betalt; for af Herrens hånd har hun fået dobbelt straf for alle sine synder. Der er en, der råber: Ban Herrens vej i ørkenen, jævn en vej for vor Gud i det øde land. Hver dal skal hæves, hvert bjerg og hver høj skal sænkes, klippeland skal blive til slette og bakkeland til dal; Herrens herlighed skal åbenbares, og alle mennesker skal se den. Herren selv har talt. Der var en, der sagde: »Råb!« Og jeg svarede: »Hvad skal jeg råbe?« »Alle mennesker er som græs, al deres herlighed som markens blomster. Græsset tørrer ind, blomsterne visner, når Herrens ånde blæser over dem. Ja, folket er græs! Græsset tørrer ind, blomsterne visner, men vor Guds ord forbliver til evig tid.«

Link:  Esajas’ Bog 40,1-8

Børnekirke: Der er børnekirke i dag

Følg også med på Facebook

Detaljer om begivenheden
12. 12. 2021.
14:30 - 17:00
Vestsjællands Valgmenighed

Find os her

Vi holder til i Slagelse Missionshus.